1.000 aspirants passen per entrevistes el Fòrum d’Ocupació d’Ontinyent per optar a 79 llocs de treball

0
1654
Jorge Rodríguez, durant la jornada inaugural

Jorge Rodríguez inaugura una jornada en la que participen 21 empreses i en les que també s’ofereixen xerrades i tallers per a millorar larecerca d’ocupació

Ontinyent es convertia aquest divendres en una “ciutat d’oportunitats” per a 21 empreses de La Vall d’Albaida i comarques veïnes i més de 1.000 demandants d’ocupació de la zona amb el seu Fòrum d’Ocupació “Format i Ocupat”. L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, acompanyat del regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, inaugurava aquest matí a la Sala Gomis una intensa jornada en la que s’oferien entrevistes per optar a 79 llocs de treball, però també xerrades i tallers per a millorar la recerca d’ocupació.

Jorge Rodríguez incidia en què “si per alguna cosa s’ha caracteritzat aquest Govern, és la lluita contra l’atur i la cerca d’oportunitats per crear llocs de treball. Amb aquest Fòrum aconseguim un triple objectiu, creant un punt de trobada per a que les persones que busqueu treball tingau eines que us puguen ser d’interès; que la trobada tinga una part formativa i d’activitats; i que haguera l’oportunitat simultàniament d’accedir a les entrevistes per optar a estos quasi 80 llocs de treball”, manifestava.

El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, valorava positivament la resposta tant de les empreses com de les persones demandants de treball d’Ontinyent i la contornada, i agraïa el treball dels departaments municipals que han participat en l’organització d’un acte “que és una gran oportunitat tant per a empreses com per persones treballadores, que amb la resposta donada constaten que iniciatives com aquesta són necessàries i positives”, assenyalava.

A les xerrades i tallers pràctics plantejats per ajudar als i les participants a millorar la seua recerca d’ocupació es tractaven temes com la preparació d’una entrevista de treball; les ferramentes per a augmentar les probabilitats d’èxit; l’autoconeixement per a descobrir el potencial personal o tècniques per millorar la motivació, diferenciació per a la recerca de treball i actitud.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  El personal del programa EMCOLD finalitza la seua activitat després de 70 intervencions en edificis i espais públics d'Ontinyent

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here