10 municipis de la Vall d’Albaida se sumen este cap de setmana al Dia Internacional dels Museus

0
824
El Molí Fariner d'Agullent data del segle XV

Les localitats de la comarca oferiran el cap de setmana del 17 al 19 de maig jornades de portes obertes i altres activitats als seus museus

Un total de 10 municipis de la Vall d’Albaida se sumarà els pròxims dies 17, 18 i 19 de maig a la celebració del Dia Internacional dels Museus. Baix el lema ‘Els museus com a eixos culturals: el futur de la tradició”, oferiran un total de 25 propostes gratuïtes en diferents punts d’interés turístic. Des del departament de Turisme de la Mancomunitat de la Vall d’Albaida animen a “aprofitar aquesta cita per a conéixer millor i d’una manera lúdica tota l’oferta museística amb la qual comptem a la comarca”.

Concretament les localitats que participaran en aquesta celebració de caràcter cultural seran Agullent, Aielo de Malferit, Albaida, Atzeneta d’Albaida, Bocairent, Castelló de Rugat, l’Olleria, Ontinyent, Otos i Quatretonda. Els municipis oferiran accés gratuït als seus museus, on destaquen activitats especials com: el Museu Parroquial i el Museu d’Oficis i Costums de Bocairent que faran visites infantils. També hi haurà tallers, com un al voltant de la construcció de molins hidràulics en la Col·lecció Molí Fariner d’Agullent o un altre de titelles amb culleres de fusta al Museu Internacional de Titelles d’Albaida. D’altra banda, també hi haurà municipis que oferiran visites guiades com Quatretonda i Otos i el seu recorregut pels rellotges de Sol.

La totalitat de l’oferta organitzada per aquests dies es podrà consultar a la cartelleria o a la web valldalbaida.com

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here