10.000 botelles de vi per hora en les noves instal·lacions de ‘la Viña’ a la Font de la Figuera

0
921
Imatge de la visita de Ximo Puig a la bodega 'la Viña'
Imatge de la visita de Ximo Puig a la bodega ‘la Viña’

El President de la Generalitat, Ximo Puig, ha participat en la inauguració de la nova planta d’embotellat de vins de la bodega ‘la Viña’ a la Font de la Figuera. En l’acte Puig ha incidit en el valor que tenen les cooperatives així com la unió i ha posat com a exemple els resultats obtinguts per la cooperativa, a la qual ha definit com “un dels millors invents que li ha passat al sector agroalimentari valencià”.

Ximo Puig ha recorregut les instal·lacions del celler al costat de la consellera d’Agricultura, Medi ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, Elena Cebrián, i ha expressat el seu reconeixement i el de tot el Consell per l’esforç quotidià que duu a terme Anecoop per a aconseguir “vins de la màxima qualitat que enorgulleixen a tots els valencians i valencianes”.

El cap del Consell ha visitat també l’Ajuntament de la Font de la Figuera, on ha signat en el seu llibre d’honor. Allí ha destacat el compromís de la localitat per “avançar en comú en el progrés de la Comunitat Valenciana“.

La nova línia d’embotellat del celler permetrà una producció de 10.000 botelles per hora. Els clients del celler procedeixen de més de 25 països i en els últims cinc anys ha duplicat la seua producció, arribant als 10,5 milions de botelles. La Viña celebra, a més, els seus 30 anys d’entradacom a sòcia d’Anecoop.

Vídeo de la visita institucional a ‘la Viña’:

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here