1.200 escolars de Xàtiva participen en el primer corre-llengua del 9 d’octubre

0
1836
Els alumnes han participat en la iniciativa al voltant del 9 d'Octubre

Xàtiva organitza el concurs literari per a alumnes de l’última etapa de Primària ‘Si Jaume I tinguera xarxes socials…’ amb motiu de la commemoració del 9 d’Octubre

Este dilluns s’ha celebrat el lliurament de premis del concurs literari per a l’alumnat de l’última etapa de primària, que sota el lema ‘Si Jaume I tinguera xarxes socials…’ ha convocat l’Ajuntament de Xàtiva amb motiu de la commemoració del 9 d’Octubre. Han assistit escolars de tots els centres educatius de la ciutat. Durant l’acte ha hagut una actuació de la Muixeranga La Socarrà i la lectura d’un manifest per part de dues alumnes.

Els guanyadors dels premis de narrativa han estat Alba Reina Gómez, de 6è del col·legi La Immaculada; Marina Alberola Camarasa, de 6è C del Jacint Castanyeda; Jordi Sanchis Gil, de 5è C del col·legi Claret; Inés Pérez Montesinos, de 6è A del Jacint Castanyeda i Carlos López Mas, de 6è B del Gozalbes Vera. Així mateix, el jurat ha acordat lliurar els tres premis col·lectius als grups-aula 5è C del Claret, 6è A del Jacint Castanyeda, 6è B del Gozalbes Vera.

De manera prèvia, uns 1.200 escolars de tots els centres de primaria de Xàtiva han participat en el primer corre-llengua del 9 d’octubre, iniciativa que ha partit dels centres escolars i ha estat organitzada per representants de tots els centres. Es tracta d’un acte reivindicatiu i festiu per la llengua. Diferents marxes han recorregut la trama urbana acompanyades per dolçaina i tabalet, confluint al Jardí de la Pau.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here